person som djar

Kulturplatån

Oavsett ålder och vart du bor i kommunen är Kulturplatån till för dig. Här kan du ta del av och skapa konst och kultur utifrån var du befinner dig och tycker om. Kulturplatån är en plats för upplevelser, kreativitet, lärdomar och glädje. En plattform att förverkliga drömmar, idéer och projekt på. Vi hjälper dig gärna!

Vad kan du göra här? På Kulturplatån kan du boka olika kreativa rum, exempelvis inspelningsstudio för radio, film och musik, replokaler och dj-utrustning. Ibland har vi konserter eller annan scenkonst, vi erbjuder  kursverksamhet i dans och teater och du kan måla graffiti.  Vill du göra något annat? – säg till så ser vi vad vi tillsammans kan ordna.

Kulturplatån är en del av Glashuset som du hittar i Gisleområdet, Gislegatan 20 332 33 Gislaved.

Bra att veta

För tillfället går det inte att boka lokal på helger, men du är välkommen till Kulturplatån som vanligt måndag-fredag. I juni förväntas helgbokningen vara igång igen.

Vad händer på Kulturplatån?


Varje vecka

Öppen Replokal -  måndag och onsdag kl 14.00-18.00
Onsdagsfika - kl 15.30

Gilla oss på facebook!

Ibland händer det roliga saker med kort varsel, så håll alltid koll på vår sida www.facebook.se/kulturplatanlänk till annan webbplats. Vill du veta mer om de olika aktiviteterna? Ring: 0371 814 31 1

Om inget annat står är det helt gratis att vara med!

Kulturplatån på Gisledagarna 29-30 maj

Under Gisledagarna kommer du hitta Kulturplatån i centrala Gislaved, kom förbi och testa att Dj:a, prata med oss som jobbar här och häng i vårt tält. Mer information kommer inom kort!

Datum: 29 + 30 Maj
Tid: 10-18, 10-16
Plats: Gislaved Centrum

två personer som bläddrar i böcker

Megaloppis i Glashuset

Stiftelsen Gisleparken och Kulturplatån bjuder in till en stor loppis på Glashuset under Gisledagarna. Sälj dina gamla prylar eller fynda nya!
Har du saker att sälja? Det kostar 100kr per bord och det bokar du på info@gisleparken.com, kl 10.00 öppnar det för försäljare. Fri entré för alla besökare, under dagen kommer det även finnas aktiviteter för barn och unga. Fika finns att köpa på plats.

Frågor? Ring 0371-81440

Datum: 31 Maj
Tid: 13.00-18.00  
Plats: Glashuset, Gislegatan 22, Gislaved

Senast ändrad: 2015-05-20 av Sara Berndtsson