Familjecentral, öppen förskola

Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och föräldrar med barn mellan 0 och 5 år. På ett och samma ställe erbjuds olika tjänster av betydelse för barn och föräldrars hälsa och välbefinnande.

Familjecentralen i Gislaved är hbt-diplomerad efter att personalen genomgått utbildning för att få ökade kunskaper i denna typ av frågor (hbt är en förkortning för homo-, bi- och transpersoner). Man vill kunna erbjuda alla ett bra bemötande oavsett könsidentitet, könsuttryck och/eller sexuell läggning.

På familjecentralen finns kvinnohälsovård, barnhälsovård, förebyggande socialtjänst, psykolog och öppen förskola.

Läs mer om verksamheten i familjecentralens broschyr.PDF

Öppen förskola

Öppna förskolan är hjärtat i verksamheten. Hit kan du som förälder komma med dina barn och träffa andra föräldrar och barn. Du kan sitta ner och prata, dricka en kopp kaffe och barnen kan leka. Du ansvarar för ditt/dina barn och deltar själv i verksamheten. Ni erbjuds olika aktiviteter som lek, rim och ramsor, bokläsning och skapande verksamhet. Varje dag kommer vi att ha en gemensam sångstund.

Ni kan komma och gå som ni vill under våra öppettider. Ni behöver inte anmäla er och det kostar ingenting att vara på öppna förskolan. Fika serveras till självkostnadspris.

Kontaktinformation (direktkontakt)

Öppna förskolan 0371-815 38

Besöksadress:
Familjecentralen Gislaved
Norra Långgatan 25, Gislaved

Sidan uppdaterades senast: 2017-02-07