Gyllenforsskolan, Gislaved

Idag är Gyllenforsskolan en F-6-skola. Från och med höstterminen 2017 kommer den att bli en F-3-skola. Här har vi samlat information från projektledningen samt vanliga frågor och svar om förändrad skolorganisation.

Skolan har cirka 250 elever. Verksamheten är organiserad i tre arbetsenheter med ett gemensamt ansvar för eleverna med en verksamhetsledare i varje enhet; fritids, yngre barn (F-3) samt äldre barn (4-6).

Vår vision och ambition är att ge alla våra elever förutsättningar och kunskaper så att de har alla möjligheter att bli världens bästa läsare och matematiker.

Rektor har en vision för Gyllenforsskolans elever och personal som handlar om förståelse, förtroende, respekt, ansvar, befogenheter, initiativförmåga, insikt, kunskap och arbetsglädje. Läs rektors vision i sin helhet.PDF

På skolan har personalen enats om medledarskapsregler. Det handlar bland annat om att ta initiativ och ansvar, att vara lojal mot fattade beslut och att bidra till en god stämning. Läs medledarskapsreglerna i sin helhet.PDF

Gyllenforsskolans fritidshem

Följ verksamheten på fritidshemmets blogg. Där finns bland annat information om vad som hänt under veckan och påminnelser om lovdagar, lappar m.m.

Fritidshemmet har också en facebookgrupp som föräldrar kan ansöka om att bli medlemmar i. Där finns påminnelser om t.ex. lovlappar och speciella aktiviteter.

Kontaktinformation (direktkontakt)

Rektor Tomas Rundberg

Gyllenforsskolans fritidshem och förskoleklass: 0371-812 02
(ni når fritidshemmet lättast kl. 06.00-08.00 och kl. 12.30-17.00)

Besöksadress:
Bondegatan 1, Gislaved

Sidan uppdaterades senast: 2017-06-30