Hitta bostad

Gislaveds kommun har inte någon egen bostadsförmedling. Vill du hyra bostad har det kommunala bostadsbolaget Gislavedshus cirka 2300 lägenheter spritt i kommunens alla tätorter. Lägenheterna är av varierande slag och utseende. Allt från enplanshus till lägenheter i flerplanshus finns.

Hos Gislavedshus hittar du uppgifter om antal befintliga lägenheter på varje tätort och om områdeskontor. Besök Gislavedshus webbplats Länk till annan webbplats. eller kontakta dem på telefon 0371-56 67 00.

Fastigheter i Gnosjöregionen

Business Gnosjöregionen (BGR) har tagit fram en plattform som visar lediga fastigheter att hyra/köpa/sälja. Här finns även uppgifter till fastighetsägare om du letar efter en lägenhet. Länk till BGRs plattform flr fastigheter i Gnosjöregionen. Länk till annan webbplats.

Bygga hus

Det finns flera lediga tomter i Gislaveds kommun. Många av dem ligger i mycket attraktiva områden. Kontakta kommunens kontaktcenter på telefon 0371-810 00 som hjälper dig att nå vår mark- och exploateringsenhet för mer information om våra lediga tomter. Du kan också se lediga tomter på vår webbplats.

Sidan uppdaterades senast: