Bild med en blomma där det står Hållbarhetsveckan 21-27 sept

hållbarhetsveckan

Sedan 2016 anordnar kommunen tillsammans med andra aktörer en hållbarhetsvecka för att engagera och inspirera alla att arbeta för en hållbar utveckling.

Hållbarhetsveckan 2020

Årets hållbarhetsvecka äger rum vecka 39, den 21-27 september. Tillsammans med andra aktörer anordnas digitala och lokala aktiviteter under en vecka för att inspirera, engagera och arbeta för en hållbar utveckling.

Vi kommer att ha ett lokalt fokus där vi utforskar aktiviteter i vår närmiljö. Via webben och sociala medier kommer du att kunna titta på spännande föreläsningar, följa med på studiebesök på Gislaveds bibliotek och se deras nya odlingar och fröbibliotek, och upptäcka nya utflyktsmål och samtidgt lära dig mer om ätliga växter.

Hållbarhetsveckan skapar vi tillsammans. Vill du vara med och bidra? Kontaka oss genom kommunens Kontaktcenter!

Programmet knyter an till Agenda 2030 och släpps här på webben i augusti.

Den 16-23 september anordas även Klimatveckan i hela Jönköpings länlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Klimatveckan anordnas av Klimatrådet och är kostnadsfri och öppen för alla.

Hållbarhetsveckan 2020

21-27 september anordnar kommunen tillsammans med andra aktörer årets hållbarhetsvecka. Många av aktiviteterna sker digitalt eller utomhus. Programmet släpps i augusti.

Hela veckan

Måndag 21 septemer

Tisdag 22 september

Onsdag 23 september

Torsdag 24 september

Fredag 25 september

Lördag 26 september

Söndag 27 september

Sidan uppdaterades senast: 2020-06-15