lavendel och bi

Hållbarhetsveckan

Sedan 2016 arrangerar kommunen, tillsammans med andra aktörer, en vecka med fokus på hållbarhet. Syftet är att tillsammans inspirera, engagera och arbeta för en hållbar utveckling samt att öka medvetenheten och kunskapen om de globala målen för hållbar utveckling.

Hållbarhetsveckan 2021

Hållbarhetsveckan 2021 ägde rum vecka 39 den 27 september-3 oktober. Stort tack till alla som varit med och skapat veckan!

Rätt svar på tipspromenad

Nu har vi utsett vinnarna på tipspromenaden om krisberedskap och friluftsliv vi hade vid Gisleområdet undert hållbarhetsveckan. Har du vunnit blir du kontaktas av oss.

I denna pdf hittar du de rätta svaren på tipspromenaden Pdf, 404.8 kB.

Hållbarhetsveckans bingo

Under hållbarhetsveckan och fram till sista oktober kan gu göra vårt bingo! Vinnare utses den 1 november 2021 och publiceras på kommunens webbplats.

Kryssa för rutan när du eller ni genomfört en aktivitet, sett platsen eller saken på bild. När du får bingo (fyra i rad vågrätt, lodrätt eller diagonalt) kan du skicka in brickan via post, maila hallbarutveckling@gislaved.se eller lämna in den på ett bibliotek och är med i utlottningen av fina priser. Lycka till!

Ladda hem bingobrickan för hållbarhetsveckan 2021 Pdf, 471.6 kB.

Fokus hållbarhet på sociala medier

På sociala medier kan du få hållbara tips och följa vårt arbete året runt för en mer hållbar framtid.

Fokus hållbarhet på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Fokus hållbarhet på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterades senast: