illustration av människor som står tillsammans

Illustration: Vecteezy.com

Strategiarbete om hållbar utveckling

Alla som bor, arbetar eller driver företag inom kommunens gränser är medskapare i hållbarhetsarbetet och alla behövs för att vi tillsammans ska utveckla kommunen som plats att leva och verka i. För att veta vilka övergriupande inriktingar kommunen vill arbeta med för att utveckla kommunen som plats att leva och verka i arbetar kommunen just nu med att ta fram en strategi för hållbar utveckling. 

För att få ett bra underlag till kommunens fortsatta arbete för ett hållbart samhälle och till strategin pågår under hösten 2020 pågår ett dialogarbete. Där kan du tycka till för ett mer hållbart och tryggt samhälle.

Tyck till för ett mer hållbart samhälle

Hur kan kommunen arbeta för en hållbar utveckling? Vilken roll har du? Finns det utmaningar eller hinder och hur klarar vi i så fall av dem?

Berätta för oss genom att besvara enkätenlänk till annan webbplats

Du kan svara på enkäten mellan den 18 september - 30 november.

Delta i dialoger

Det finns flera sätt du kan delta i dialogarbetet, till exempel genom att besvara enkäten eller att delta på någon av dialogträffarna. Kom när det passar dig.

Dialogträffar

  • Glashuset, Gislaved den 21 september kl 16-19.
  • Folkets hus, Anderstorp den 7 oktober kl 15-18:30 och 8 oktober kl 15-19.
  • Torghuset, Smålandsstenar den 12 och 13 oktober kl 15-19.

Kartläggning "Hur är läget, Gislaved kommun?"

Vill du veta mer om statistik om kommunen och vilka utmaningar och möjligheter det finns kopplat till hållbarhet? Ta del av kartläggningen i sin helhet, sammanfattningen eller filmen som beskriver några av utmaningarna.

Sammanfattning av kartläggningen "Hur är läget, Gislaveds kommun?"PDF

Kartläggning "Hur är läget, Gislaveds kommun?"PDF

Sidan uppdaterades senast: 2020-09-25