Kartbild över Anderstorps centrum

Fokus Anderstorps centrum

Vi är nyfikna på dina idéer om hur Anderstorps centrum kan utvecklas. Under våren kommer du som invånare i Gislaveds kommun få möjlighet att tycka till om vad du helst vill se i Anderstorps centrum.

Nu inleds arbetet med att ta fram en utvecklingsplan för den fysiska miljön i en del av Anderstorps centrum där du kan vara med och påverka. På den här sidan kommer du också kunna följa processen under tiden arbetet med framtagandet av en utvecklingsplan pågår.

Workshop om Anderstorps centrum 27 mars

Stort tack till alla som kom till vår workshop på Folkets Hus i Anderstorp om Anderstorps centrum! Totalt under kvällen deltog ca. 100 personer i vår workshop. Tjänstepersoner på plats fick höra många intressanta förslag som vi nu kommer att försöka förvalta när vi ta fram planen för centrumutvecklingen i Anderstorp.

Enkäten är öppen ett tag till, så om du inte har tagit dig tid att svara på den än har du fortfarande chansen! Se nedan för mer information.

Webbenkät om Anderstorps centrum

Du har också möjlighet att svara på en kort webbenkät om vad du vill se i Anderstorps centrum, och vad du tycker är viktigt för oss att tänka på i vårt arbete. Klicka på länken nedan för att svara på enkäten.

Webbenkät Anderstorps centrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla tankar och idéer är välkomna, oavsett om du bor i eller utanför Anderstorp. Din synpunkt och dina förslag värdefulla.

Sidan uppdaterades senast: 2019-03-28