E-tjänster och blanketter

Inom Gislaveds kommun erbjuder vi en rad olika tjänster du kan utföra själv, direkt på webben, när det passar dig, dygnet runt.

Letar du efter en specifik blankett hittar du den generellt på den sida där den hör hemma, exempelvis finns blanketten för att söka bygglov på sidan där vi berättar mer om bygglov.

Barn- och utbildningsförvaltningens e-tjänster

För att fullt ut kunna utnyttja tjänsterna behöver du en e-legitimation. För mer information om e-legitimation se e-legitimation.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bibliotekets e-tjänster

För att fullt ut kunna utnyttja de flesta av bibliotekets e-tjänster behöver du ha tillgång till ditt lånekortsnummer och din pinkod som är kopplad till ditt kort.

E-tjänster inom bygga, bo och miljö

Blanketter

Generellt hittar du en blankett på den webbsida där den hör hemma. Det betyder att om du exempelvis vill söka bygglov så finns den blanketten på den webbsida där vi informerar om bygglov. Vill du fylla i en ledighetsansökan för ditt barn i grundskolan finns den där vi informerar om läsårstider och ledigheter i grundskolan.

Du hittar också blanketter och mer information från sidan tillstånd, regler och tillsyn.

Autogiro

Blankett för att ansöka om autogiroPDF, fyll i blanketten direkt på skärmen, skriv sedan ut och skicka in den med post till Gislaveds kommun, Debiteringsenheten, 332 80 Gislaved.

Sidan uppdaterades senast: 2017-11-20