INNEHÅLL

Foto: smalandsbilder.se

Enklare att lämna beröm, klagomål och synpunkter

Nu kan du, direkt på vår webbplats, lämna beröm, klagomål och synpunkter på kommunens service och verksamheter.

Gislaveds kommun har tagit fram en e-tjänst, som i korthet innebär att du fyller i ett formulär direkt på vår webbplats med de synpunkter du har. Syftet är att vi vill förbättra våra verksamheter och tjänster.

Första svar inom två dagar, besked inom sju

Du väljer själv, om du vill lämna din synpunkt anonymt, eller om du vill lämna någon kontaktuppgift till dig. Om du lämnar en kontaktuppgift, så lovar Gislaveds kommun att du inom två dagar får ett första svar med vem som kommer att handlägga din synpunkt. Beroende på vad det är för synpunkt du har, kan det ibland gå fort att åtgärda. Ibland kan det hända att din synpunkt behöver utredas och därför ta längre tid.

Inom sju dagar får du ett besked om vad som har hänt med din synpunkt; om den redan åtgärdats, om den ska åtgärdas eller om den måste utredas.

Självklart får du även höra av dig med beröm. Vi, människor, får alla ett leende på läpparna när vi får höra att vi gjort något bra. =)

Sidan uppdaterades senast: 2014-01-22