INNEHÅLL

vy över den ombyggda sessionssalen

Ombyggnaden av kommunfullmäktigesalen håller på att färdigställas. Man har delat av den, med hjälp av en dragspelsvägg för att bättre kunna disponera lokalerna. Ovanpå den bakre delen av salen har man byggt ett större mötesrum.

Återflytt till kommunhuset

Nu är renoveringen av kommunhuset i princip färdig och verksamheterna kommer börja flytta in igen från och med den 15 september.

Flytten kommer ske successivt, vilket innebär att alla verksamheter flyttat tillbaka till kommunhuset först den 20 oktober.

Har du ett ärende till någon verksamhet som vanligtvis finns i kommunhuset rekommenderar vi att du, inför besöket, först ringer till den du ska träffa för att stämma av plats. Du kan även ringa till kommunens växel på 0371-810 00,
för hjälp med var du ska gå.

Kommunens officiella postlåda och anslagstavla

Under tiden som renoveringen av kommunhuset pågått, har kommunens officiella postlåda och anslagstavla tillfälligt varit placerade på Stortorget, vid turistbyrån. Dessa kommer nu att flyttas tillbaka, till huvudingången vid kommunhuset.

Dubbla receptioner

Från och med den 22 september öppnas receptionen i kommunhuset. Vi kommer även hålla den tillfälliga receptionen på Norra Storgatan 8 öppen fram till och med den 3 oktober. Under denna period kommer dock båda receptionerna ha lunchstängt mellan klockan 11.30–12.30.

Kommunens telefonväxel påverkas inte, utan har öppet som vanligt mellan klockan 7.30–16.00.

Om renoveringen av kommunhuset

Det senaste året har det pågått renoveringsarbete i kommunhuset. Under tiden har kommmunhusets verksamheter varit utlokaliserade i tillfälliga lokaler i Gislaved.

Renoveringen har till stora delar handlat om att byta ut ventilationssystemet och att byta uppvärmningssystemet från direktverkande el till fjärrvärme. Det har installerats en ny hiss, anpassad för funktionsnedsatta. Dessutom har det byggts om en del i kommunfullmäktigesalen i syfte att kunna använd lokalen på ett bättre sätt.

Det har byggts en ny hiss i ljushallen, anpassad för funktionsnedsatta.

Det har byggts en ny hiss i ljushallen, anpassad för funktionsnedsatta.

Sidan uppdaterades senast: 2014-09-16