INNEHÅLL

Gislaved möter Skatteverket

Representanter för Entreprenörsregionen möter Skatteverkets generaldirektör för att diskutera deras planer på att flytta sin verksamhet från bland annat Värnamo.

Under tisdagen den 21 april kommer representanter för Entreprenörsregionen att ha ett telefonmöte med Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson. Anledningen är beskedet om att Skatteverket planerar att flytta sin verksamhet från ett antal orter, bland annat Värnamo.Entreprenörsregionen representeras av Marie Johansson (S), kommunstyrelsens ordförande i Gislaved, Magnus Gunnarsson (M), kommunstyrelsens ordförande i Ljungby samt ordförande i Entreprenörsregionen, Hans-Göran Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande i Värnamo.Förutom generaldirektören medverkar överdirektör Helena Dyrssen och verksamhetsutvecklare Ulrika Röhr från Skatteverket i telefonmötet.

- Vi har bjudit in Skatteverket till ett samtal, för att redogöra för vår syn på vad en flytt av totalt drygt 500 statliga jobb från mindre till större orter skulle innebära för Sverige utanför storstadsregionerna, säger Hans-Göran Johansson,

Entreprenörsregionen

Entreprenörsregionenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett samarbete mellan elva kommuner i sydvästra Sverige vilka har en stark entreprenörsanda och samverkar i nätverk med inriktning på utvecklingsprojekt och erfarenhetsutbyte. I nätverket ingår kommunerna Tranemo, Vaggeryd, Gnosjö, Gislaved, Värnamo, Hylte, Halmstad, Ljungby, Laholm, Markaryd och Älmhult.

Sidan uppdaterades senast: 2015-04-21