INNEHÅLL

Gisle skolrestaurang kan bli årets skolrestaurang 2015

När White Guide Junior 2015 avgörs i Malmö i september kan Gisle skolrestaurang kamma hem ett av priserna.

Gisle skolrestaurang är nominerade i klassen Årets skolrestaurang 2015 tillsammans med 29 andra skolrestauranger i landet. Juryn bedömer smak, näring, måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete och andra parametrar som bidrar till att höga måltidsupplevelsen för eleverna.

Den här nomineringen lyfter kommunen till en nationell nivå. Det visar på vikten av det offentliga köket och det ger en pedagogisk möjlighet i verksamheten; att alla från kommunchef, politiker och lärare till köksbiträden ska dra åt samma håll med att lära barn och ungdomar vikten av hälsosam och hållbar kost, säger Lyndon McLeod, skolkock på Gisle skolrestaurang.

Sidan uppdaterades senast: 2015-05-08