INNEHÅLL

Dags för klimatveckan 2015

Klimatveckan arrangeras den 25-30 maj 2015 i Jönköpings län med syfte att lyfta klimatfrågan, sprida kunskap och skapa gränsöverskridande samarbeten.

Vilka är de aktuella klimatfrågorna i världen just nu? Hur kan vi kombinera fortsatt ekonomisk tillväxt med minskad klimatpåverkan? En av våra viktigaste frågor för framtiden är att skapa ett hållbart samhälle. Klimatrådet, tillsammans med ett 50-tal organisationer bjuder in till Klimatveckan 2015 som äger rum i hela Jönköpings län den 25 – 30 maj 2015.

Klimatveckan 2014 samlade cirka 1 500 deltagare från företag, privatpersoner, kommuner, ideella organisationer, myndigheter och andra offentliga och privata aktörer för vilka klimatfrågan har en viktig roll.

Under veckan finns aktiviteter för alla, allt från fullspäckade konferensprogram till provkörning av elbilar och klimatvandringar.

Sidan uppdaterades senast: 2016-07-06