INNEHÅLL

Träffa oss på Affärsracet 27 och 28 maj

Vill du jobba hos oss? Vill du bo, leva eller verka i kommunen? Vill du spara pengar genom bra energiråd? Vill du ha hjälp med ditt företags ärende?

Besök oss på Affärsracet för att träffa våra experter och diskutera frågor som kan vara viktiga för dig eller ditt företag. Vi har även politiker på plats i montern. Mässan är ett bra tillfälle för oss att visa upp vad vi kan erbjuda i form av olika tjänster och som en bra plats att bo och verka på. Som kommunens största arbetsgivare har vi många spännande tjänster att erbjuda. Vi kommer även att lansera vår svenska version av webbplatsen för inflyttare, living-gislaved.se. Redan i februari lanserades den på engelska. Då kom även vårt magasin Living Gislaved vilket nu även finns på svenska. Där kan du läsa om hur arbetsmarknaden ser ut i kommunen, om fritidsaktiviteter och kultur, våra åtta tätorter och vad andra som har flyttat hit tycker.

Att medverka på Affärsracet ger kommunen en möjlighet att förenkla för näringslivet att driva och utveckla sin verksamhet. Som kommunens största arbetsgivare kan vi visa på bredden av våra yrken för besökande studenter och andra som letar jobb. Deltagandet i mässan är också ett led i vår satsning på att få fler att flytta till kommunen.

Träffa oss i vår monter E:39

Attraktiv arbetsgivare

Vi behöver dig till Sveriges viktigaste jobb – vill du bli en av oss? Med 2500 medarbetare som alla bidrar till vår mångfald är vi en dynamisk kommun i framkant. Vi tror på balans mellan arbete och fritid. Träffa våra personalkonsulter för att diskutera din framtida karriär, examensarbete eller praktik.

Bo, lev och verka i vår kommun

Välkommen till Gislaveds kommun. Här har vi nära till allt. Nära till naturen, tystnaden och stillheten. Men också nära till vardagen med jobb och skola, kultur, idrott och ett rikt förenings- och fritidsliv. Mixen av företag och produkter i kommunen ger en stor bredd av jobbmöjligheter, inom såväl industri- som tjänstesektorn, handel samt skogs- och lantbruk.

Energirådgivning

Ett bra energiråd sparar pengar för företaget och skyddar den omgivande miljön – träffa vår energirådgivare för att få veta hur du med enkla medel kan förbättra företagets miljöekonomi och få hjälp med den lagstadgade energikartläggningen.

Lots över disk

Är ert företag på gång att ansöka om bygglov, markköp, livsmedelstillstånd eller liknande hos Gislaveds kommun? Möt experterna i vår lotsande organisation på Affärsracet. Ta med ert företags ärende och ställ frågor om exempelvis bygglov, mark, VA och gata, planering, livsmedel och miljöfrågor direkt till våra experter. Vi finns på plats i konferensrummet Lecture under hela mässan.

Kaffe och fralla onsdag och torsdag klockan 09.15-09.45 med kort information och tips från varje expert.

Om Affärsracet

Affärsracet är en av Sveriges största mötesplatser för innovation och entreprenörskap där företag ska ges möjlighet att knyta kontakter och bygga nätverk. Rekrytering är en viktig del på mässan och både utflyttade och studenter bjuds in. Mässan anordnas i Anderstorp och arrangeras av Gislaved näringsliv AB (GNAB) som ägs till hälften av Gislaveds kommun.


Sidan uppdaterades senast: 2015-05-26