INNEHÅLL

Minimässan som anordnades för holländare i maj 2015.

Minimässan som anordnades för holländare i maj 2015.

Nyinflyttad eller på väg att flytta hit?

Kom och träffa representanter från olika myndigheter, företag och organisationer som är bra att känna till vid en flytt.

Nu har du möjlighet att skapa kontakter i din nya hemkommun. På fredag 21 augusti anordnar vi en minimässa för dig som nyligen har flyttat till vår kommun, eller funderar på att flytta hit. På mässan får du träffa representanter från bank, mäklare, Skatteverket, fritidskontoret, Arbetsförmedlingen, bemanningsföretag, bostadsbolag, studieförbund, affärscoach, skolan, SFI (svenska för invandrare), kommunens personalenhet och turistbyrån. Kontakter som vi tror är bra att ha när man är nyinflyttad eller funderar på att flytta till vår kommun.

Mer information om utställarna hittar du på livinggislaved.se/nyinflyttadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Minimässa fredagen den 21 augusti

Tid: Öppet hus klockan 13.00 - 16.00
Plats: Hotell Nissastigen i Gislaved, 2:a våningen
Vi bjuder på fika

Anmäl dig via e-post till Team Living Gislaved.

Utveckling av inflyttarsatsning

Satsningen på fler invånare som startade i början av året med deltagande på emigrationsmässan i Holland och en mottagningsaktivitet med minimässa har nu utökats till en bred inflyttarsatsning. Kampanjwebben livinggislaved.se och magasinet Living Gislaved kompletteras med en minimässa för alla som nyligen flyttat hit eller funderar på att flytta till Gislaveds kommun. Under förmiddagen arrangeras minimässan för nya besökare från Holland och under eftermiddagen är mässan öppen för allmänheten.

Sidan uppdaterades senast: 2015-08-18