INNEHÅLL

Idékväll för gröna näringar och turism

Kom och presentera din affärsidé – få affärsutvecklingstips och tävla om bästa idén.

Har du en idé som du skulle vilja utveckla? Välkommen till en idékväll den 10:e november. Det är Science Park som tillsammans med LRF, Lantbrukarnas Riksförbund, LRF Ungdomen och Stora Segerstad Naturbrukscentrum bjuder in till intressanta föreläsningar och en kort presentation om hur deras organisationer kan hjälpa dig att utveckla idéer och företag.

Alla deltagare får individuell feedback och erbjuds fortsatt stöd för att utveckla sin idé. Den idé som bedöms ha störst utvecklingspotential vinner dessutom 5000 kronor. Under kvällen bjuds det på enklare mat och dryck.

Presentera din affärsídé

På plats för att - under full sekretess - höra dig presentera din affärsidé finns representanter från LRF och Science Park samt Mats "på Höjden" Helge och Lena Andersson, Viltboden Deli.

Anmälan

Det är gratis att vara med under kvällen men för att kunna förbereda mat behöver du anmäla dig senast 4:e november. Ange om du vill tävla eller inte. Mer information skickas via e-post till de som har anmält sig.

Program

Datum: 10:e november 2015 Tid: 18.30 - 21.00
Plats: Stora Segerstad Naturbrukscentrum, Reftele
Föreläsningar och prisutdelning

Föreläsare

Ulrika Johansson - Stall Sonakull
Niklas och Victoria Harryson - Skrea Ost
Karin Torstensson - Turismstrateg, Gislaveds kommun

Om Science Park

Den ideella föreningen Science Park i Jönköpings län ägs av länets samtliga tretton kommuner, Högskolan i Jönköping, Region Jönköpings Län samt företagarorganisationerna Svenskt Näringsliv, Företagarna och Handelskammaren. Ordförande är Niclas Palmgren (M), kommunalråd för näringslivsfrågor i Gislaveds kommun.

Science Park har affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Region Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är visionen att vara med och skapa Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Science Parks affärsutvecklare möter årligen över 1 000 personer med idéer kring nya produkter, tjänster och processer, vilket leder till 300 nya företagsstarter i länet. Vidare driver man en inkubator med plats för 18 bolag per år, är delägare i ett riskkapitalbolag och grundare av ett investerarnätverk.

Sidan uppdaterades senast: 2016-06-29