INNEHÅLL

Informationsmöte kring budget

Få svar på dina frågor om budget och budgetprocessen. Välkommen på informationsmöte.

Hur ser budgetprocessen i kommunen ut och vad är bakgrunden till de ekonomiska beslut som nu har fattats? Hur tänker politikerna kring helheten, och hur ser deras tankar ut kring vision och framtid? Nu bjuder vi in till informationsmöte kring budget och budgetprocessen. Fritidsnämnden, barn- och utbildningsnämnden och socialnämnden samt respektive förvaltningschef är på plats för att beskriva sina processer.

Nu har du som invånare möjlighet att få svar på just dina frågor om kommunens budget och budgetprocess. Det kommer också att finnas möjlighet att skicka in frågor på sms med start strax innan mötet.

Informationsmöte

Datum: måndagen den 9 november
Tid: 18.30 – 21.00
Plats: Samlingssalen, Gislaveds gymnasium, Gislegatan 1, Gislaved.
Antalet platser är begränsat.

Presentationerna på mötet kommer att direktsändas under kvällen på vår sida om budgetanpassaningar. Däremot tillåter vårt sändningstillstånd inte att vi sänder de frågor och svar som ställs under mötet. Både de frågor som ställs under mötet och de som kommer in på sms dokumenteras och presenteras här i efterhand.

Program

  • Inledning och syfte med kvällen
  • Hur ser processen ut och bakgrund till besluten – Stefan Tengberg, ekonomichef
  • Politisk helhet, framtid och vision - Marie Johansson (S), kommunstyrelsens ordförande och Niclas Palmgren (M), kommunalråd med ansvar för näringslivsfrågor, Peter Bruhn (MP), gruppledare.
  • Socialnämndens budgetförslag – Margareta Lindgren (S), Socialnämndens 1:e vice ordförande och Carina Helgesson-Björk, socialchef.
  • Barn- och utbildningsnämndens budgetförslag – Bo Kärreskog (S) Barn- och utbildningsnämndens ordförande och Mats Spånberg, skolchef.
  • Fritidsnämndens process – Tommy Stensson (S), fritidsnämndens ordförande och Anna Gamlén, fritidschef.
  • Frågestund - möjlighet för alla deltagare att ställa frågor till kvällens talare

Sidan uppdaterades senast: 2015-11-11