gruppbild på kommunrepresentanter vid kommunens monter vid Affärsracet.

Representanter från kommunen finns på plats under hela mässan.

Affärsracet är igång

Under onsdagen och torsdagen pågår näringslivsmässan Affärsracet. På plats finns närmare 180 lokala företag för att visa upp sina företag och produkter.

Under mässan finns även Gislaveds kommun på plats för att prata med företagen och mässbesökare, under parollen ”Vad kan vi hjälpa till med?”. I ett av mässans tält finns vår monter uppsatt och bemannad med personal från bland annat kommunens kontaktcenter. Där kan man få hjälp och stöd i såväl stora som små frågor.

De företag som ställer ut på mässan och är verksamma inom Gislaveds kommun kommer också få besök under dagarna från någon ur kommundirektörens ledningsgrupp eller annan representant från kommunen, som går runt för att träffa utställarna.

- Affärsracet är ett bra tillfälle att prata med kommunens alla företag. Det är viktigt att vi visar att vi finns och stödjer näringslivet i Gislaveds kommun, säger kommundirektör Malin Aronsson.

Näringslivsdialog i annorlunda tappning

Kommunen genomför två gånger om året en näringslivsdialog dit man bjuder in kommunens företag för att tillsammans diskutera hur kommunen som plats att leva, bo, och verkar i kan utvecklas. Under affärsracet hålls en sådan näringslivsdialog i annorlunda format genom att kommundirektören och hennes ledningsgrupp besöker var och ett av de utställande företagen som har verksamhet i kommunen.

- Vi vill ta emot synpunkter, förslag och goda idéer från näringslivet om hur kommunen kan utvecklas. Affärsracet är därför ett bra tillfälle att träffa och prata en stund med företagen, säger Malin Aronsson.

Gratis inträde för dig som besökare

Mässan pågår under onsdagen och torsdagen, 30-31 maj, och är öppen för dig som besökare mellan klockan 9-17. Passa på att ta en tur ut till motorbanan för att träffa regionens företag. Det är gratis inträde för dig som besökare.

Under torsdagen gästas mässan även av flera partiledare som bland annat vill ta del av det rika näringslivet som finns i regionen.

Om mässan

Mässan arrangeras av Business Gnosjöregion, BGR, som är ett bolag med representation från såväl Gislaveds, som Gnosjö, Vaggeryds, och Värnamo kommuner samt respektive kommuns näringslivsbolag. Mässan hålls vid motorbanan i Anderstorp och projektledare för årets affärsrace är Micael Ragnar, som till vardags arbetar på Enter Gislaved AB, som är kommunens näringslivsbolag.

Läs mer om mässan på Affärsracets egen webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bildspel från affärsracet

Sidan uppdaterades senast: 2018-05-30