Flygbild över ett samhälle där man ser skog, hus, industri och en sjö

Flytta ditt företag hit

Välkommen till Gislaveds kommun, här finner du en unik produktmix inom tillverkningsindustrin, en växande tjänstesektor och en levande landsbygd.

Gislaveds kommun är en del av Gnosjöregionen

Kommunen är en del av Gnosjöregionen i Småland, en region som är känd för sin entreprenörsanda. Vi är stolta över våra företag som till största delen består av en mycket varierad industri med en hög specialistkompetens inom olika områden. Vi har också en stor variation av service och tjänsteföretag, butiker i alla våra orter samt ett rikt skogsbruk och lantbruk.

Vi har många kända varumärken som Skeppshultcykeln, Skeppshults gjuteri, Rapid, Isaberg Mountain Resort, Hestra Handsken, Åsas tomtebod, Golvabia, Stolab, Etac hjälpmedel m.fl.

Vägledning

Om du vill flytta hit så finns vi här för dig. Ring eller maila till vårt kontaktcenter så lotsar de dig vidare.

Du kan även kontakta vårt näringslivsbolag Enter Gislaved AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Lediga fastigheter i Gnosjöregionen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Ledig industrimark i kommunen Öppnas i nytt fönster.

Om kommunen

Området är unikt i Sverige med många lokalt ägda företag som engagerar sig i samhällutvecklingen. Kommunen är en familjevänlig kommun med en väl fungerande äldreomsorg och många skolor. Det finns ett rikt kulturutbud inom bland annat konst och musik. Vi är nästan 30 000 invånare och vi har ett rikt och inspirerande föreningsliv.

Kommunikationer

Det är lätt att hitta hit och även ta sig till kringliggande städer: riksväg 26 (Nissastigen) till Halmstad och Jönköping samt riksväg 27 till Växjö och Göteborg. Närmaste flygplatser är Jönköping, Växjö och Landvetter. Det finns också järnvägslinjerna Halmstad - Nässjö, Kust-till-kustbanan mellan Göteborg och Kalmar samt ett flertal busslinjer.

Du är hjärtligt välkommen till oss, här finner du både stadsmiljö och landsbygd, 388 sjöar och en fantastisk natur.

bild på Gislaveds kommun med markerade stora vägar

Sidan uppdaterades senast: