Kompetensutveckling och vuxenutbildning

Kommunen arbetar med eftergymnasiala utbildningar och vårt näringslivsbolag Enter Gislaved AB arbetar ständigt med kompetensutvecklingsmöjligheter för våra företag.

Kompetensutveckling för företag

Läs mer om vilka projekt som är på aktuella just nu inom kompetensutveckling för företag och deras anställda på vårt näringslivsbolags hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommunal vuxenutbildning

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda, vill du ge dig själv en chans att börja studera? Vårt mål är att erbjuda alla vuxna i kommunen möjlighet till att öka sin kompetens.

Läs mer om utbildning för vuxna i Gislaveds kommun

Utvecklingsbolag inom industrin

Polymercentrum är ett regionalt utvecklingsbolag som arbetar för att utveckla och stärka den plastbearbetande industrin och erbjuder bland annat utbildningar, nätverk, seminarier med mera. Polymercentrum samlar ca 110 företag inom polymer- och verktygsindustrin i Götaland.

Läs mer om Polymercentrums webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skärteknikcentrum är ett nationellt utvecklingsbolag som arbetar för att utveckla och stärka industrin inom skärande bearbetning i Sverige. Företaget grundar sin verksamhet på samverkan mellan företag, leverantörer, forskningsinstitut, utvecklingsinstitut och högskolor som tillsammans tillför mervärde och skapar förutsättningar och en miljö för kunskap om skärande bearbetning. Skärteknikcentrum samlar ca 70 företag inom skärande bearbetning i Sverige.

Läs mer om Skärteknikcentrum på deras webbsida Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterades senast: