E-faktura för leverantör till Gislaveds kommun

Gislaveds kommun har gått över till elektronisk fakturahantering. Den standard för elektronisk faktura som Gislaveds kommun har valt heter Svefaktura. Läs gärna mer om standarden på Svefakturas webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gislaveds kommuns momsregistreringsnummer är SE212000051401 och GLN/EAN kod är 7362120000517.

Vid utskick av testfaktura använd Ref.kod 0EK och meddela i ett mail till ekonomiservice@gislaved.se att en testfaktura är på väg.

Så här gör du

För att underlätta för dig som leverantör har Gislaveds kommun påbörjat ett samarbete med Inexchange som kan leverera enkla lösningar som genererar elektroniska fakturor. Våra aktuella samarbetspartners är:

Kostnadsfritt erbjudande

Om du inte vill investera i någon programvara erbjuder Gislaveds kommun dig även en helt kostnadsfri tjänst där du manuellt kan registrera upp till 100 fakturor per år. Efter du klickat på länken nedan måste du skapa ett konto där du fyller i nödvändiga uppgifter.

När du vill fakturera Gislaveds kommun

Det finns vissa saker som du måste tänka på när du vill fakturera Gislaveds kommun. Det handlar främst om uppgifter som är viktiga för kommunen att få in, för att rätt verksamhet ska debiteras.

Sidan uppdaterades senast: 2017-08-24