Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

En kvinna sitter på golvet med två småbarn och leker.

Ny föräldrakurs i höst

Måndag den 3 oktober startar den nya föräldrakursen Vägledande samspel som fokuserar på att utveckla ett mer positivt samspel mellan dig och ditt barn. Välkommen!

Det finns idag många röster som talar om hur föräldraskap ska utövas och som förälder kan man lätt känna sig osäker och vilja ha stöd i sin roll.

Med kursen Vägledande samspel erbjuder vi positiv vägledning utifrån den unika relationen och samspelet som just du och ditt barn har. Kursens innehåll är inriktat på att se möjligheter och lösningar och tillsammans diskuterar och reflekterar vi kring olika samspelsteman. Målet är att du ska bli stärkt i din föräldraroll och utveckla ett mer positivt samspel med ditt barn.

Om kursen

Kursen riktar sig till dig som är förälder till ett barn mellan 0 och 6 år. Träffarna hålls i grupp med 6-8 andra föräldrar och leds av två utbildade vägledare. Deltagandet är frivilligt men det är viktigt att du deltar vid varje tillfälle när du har anmält dig. Små barn under 12 månader kan följa med sin förälder under kurstillfällena, men har du möjlighet att komma utan barn är det en fördel.

Datum: kursstart måndag 3 oktober, sammanlagt 7 träffar
Tid: måndagar kl. 13:30-15:30
Plats: familjecentralen, Gislaved

Anmäl dig till kursen

För intresseanmälan och frågor om kursen är du välkommen att kontakta någon av följande personer:

Sofia Jonsson, kurator/socionom
Telefon: 0371-816 99

Anna Björstål, kurator/socionom
Telefon: 0371-814 47

Sidan uppdaterades senast: