Blomstervägen (Gislaved)

På Blomstervägens demenscentrum finns 65 lägenheter fördelade på sju enheter. Fem av lägenheterna är avsedda för korttidsverksamhet och vi har även dagverksamhet.

Vårt kök lagar god mat med omsorg från grunden. Besökare kan beställa mat och fika när ni besöker våra hyresgäster. Det finns också möjlighet för närstående att hyra vår övernattningslägenhet till ett fast pris.

Aktivering erbjuds alla dagar och det finns en SPA-avdelning med bastu, bad, sandstrand och massage. Våra hyresgäster har möjlighet att beställa fot- och hårvård.

Vår värdegrund

På Blomstervägens demenscentrum arbetar vi utifrån ett personcentrerat synsätt där individens behov styr. Det råder en ömsesidig dialog mellan hyresgäst, närstående och personal där vi bemöter varandra med respekt och tillit.

Kontaktinformation Blomstervägen (direktkontakt)

För direktkontakt med Blomstervägens demenscentrum kan du höra av dig till 0371-816 66. Numret är öppet dygnet runt. Besöksadressen är Blomstervägen 4 i Gislaved.

Så här bor du hos oss

Du kan nu ta del av en ritning på en lägenhet hos oss. Denna hittar du under menyn "Ladda hem". Notera att ritningen endast är ett exempel på hur en lägenhet kan se ut hos oss.

Aktivitetsschema

 

Hitta till Blomstervägens demenscentrum

Sidan uppdaterades senast: 2019-10-14