Entrén vid Klockaregårdens vård- och omsorgsboende

Klockaregården (Anderstorp)

Klockaregården ligger centralt i Anderstorp med sina 24 lägenheter (12 på nedre plan och 12 på övre plan).

Utbudet på Klockaregården

  • Träffpunkt med aktiviteter för hyresgäster och pensionärer i ordinärt boende. Aktiviteter erbjuds både enskilt, i mindre grupper och i större sammanslutningar.
  • Sjuksköterska kan nås dygnet runt alla dagar i veckan. Varje boende har ett par expeditionsdagar i veckan då sjuksköterska finns på plats. Se särskild information för respektive boende.
  • Arbetsterapeut och fysioterapeut besöker boendet kontinuerligt under dagtid måndag-fredag. Vid behov av hjälpmedel eller insatser från arbetsterapeut eller fysioterapeut tar du kontakt med omvårdnadspersonal, som förmedlar ditt behov av insats.
  • Läkarkontakt regleras i avtal med Region Jönköpings läns vårdcentraler. Det innebär att läkare kommer till boendet varannan till varje vecka beroende på hur behovet ser ut. När du flyttar in på vård- och omsorgsboende kan du lista dig på den vårdcentral, som den aktuella läkaren utgår ifrån. Om du inte väljer att lista dig på den aktuella vårdcentralen får du själv ombesörja resa till vald vårdcentral.

Så här bor du hos oss

Lägenheterna på Klockaregården är ca 31,6 kvm stora och består av ett rum samt toalett/dusch. Lägenheterna är utrustade med kylskåp och rinnande vatten med liten diskho.

Du kan ta del av en ritning på en lägenhet hos oss. Denna hittar du under menyn "Ladda hem". Notera att ritningen endast är ett exempel på hur en lägenhet kan se ut hos oss.

Kost och måltider

Klockaregårdens restaurang är öppet dagligen mellan 11.45 och 13.00. Anhöriga och pensionärer på besök kan beställa och köpa mat. Telefonnummer till köket är 0371-82688.

Information om kost och måltider vid socialförvaltningen

Kontaktinformation

För direktkontakt med Klockaregården kan du höra av dig till 0371-826 45. Numret är öppet dygnet runt. Besöksadressen är Torggatan 4 C i Anderstorp.

Aktivitetsprogram

Hitta till oss

Sidan uppdaterades senast: 2020-03-26