Digital träffpunkt

Välkommen till kommunens digitala Träffpunkt för seniorer, här träffas vi helt digitalt.

Tillsammans med andra kan du delta i olika aktiviteter hemifrån via din mobil, surfplatta eller dator. Du kan exempelvis utmana dina vänner i olika frågesport eller bara ta en kopp kaffe och språka lite vid ett digitalt kafferep. 

Alla aktiviteter sker via den digitala plattformen Microsoft Teams, som finns att ladda ner som app och kan användas kostnadsfritt. Det är gratis att delta i aktiviteterna.

Så här gör du för att ansluta första gången.

 1. Alla aktiviteter sker via den digitala plattformen Microsoft Teams, som finns att ladda ner som app och kan användas kostnadsfritt. Det är gratis att delta i aktiviteterna.
 2. Du ordnar själv en digital enhet (dator, surfplatta eller smart telefon) och du behöver ha tillgång till internet. Följande digitala enheter kan du använda:
  • Smart mobiltelefon (Iphone eller Android)
  • Surfplatta (Iphone eller Android)
  • Dator - via webbläsaren
 3. När det är dags för en aktivitet som du vill vara med på klickar du på den röda knappen "Anslut till digital träffpunkt". Om du har installerat appen Microsoft Teams öppnas appen automatiskt och du är nu med i den digitala aktiviteten.

Behöver du hjälp?

Kontakta samordnare via telefon eller mail för att ta del av instruktioner och information hur du laddar ned appen Microsoft Teams som du ska använda för att delta i digital Träffpunkt. Det finns en manual att hämta på träffpunkt Gislow och du kan också få denna skickad till din e-post. Du kan kontakta samordnare genom att skicka e-post eller att ringa.

Skicka e-post till samordnare för digital Träffpunkt.

Ring samordnare för digital Träffpunkt på 0371- 815 32.

Digital Träffpunkt – December 2022

Med reservation för ändringar.


Fredag 2 december

 • 9.30 Vi tar en kopp kaffe tillsammans och samtalar kring hur det var förr vid advent.

Onsdag 7 december

 • 9.30 Vi kör Kluriga frågor, har penna och papper redo.

Fredag 16 december

 • 9.30-10.00 Kafferep

Sidan uppdaterades senast: