Entrén vid Lugnets vård- och omsorgsboende

Lugnet (Broaryd)

I Broaryd ligger vård- och omsorgboendet Lugnet. Här finns cirka 15 lägenheter tillgängliga för permanent boende.

Utbudet på Lugnet

  • Lugnet är vackert beläget vid Hestrasjön. Utmed sjön finns en kort asfalterad promenadslinga och som grannar har vi skolan, förskolan och kyrkan.
  • Lugnets aktivering har ett blandat program som utgår från hyresgästernas önskemål. Hyresgästerna har efter bokning tillgång till frisör och fotvård.
  • Sjuksköterska kan nås dygnet runt alla dagar i veckan. Varje boende har ett par expeditionsdagar i veckan då sjuksköterska finns på plats. Se särskild information för respektive boende.
  • Arbetsterapeut och fysioterapeut besöker boendet kontinuerligt under dagtid måndag-fredag. Vid behov av hjälpmedel eller insatser från arbetsterapeut eller fysioterapeut tar du kontakt med omvårdnadspersonal, som förmedlar ditt behov av insats.
  • Läkarkontakt regleras i avtal med Region Jönköpings läns vårdcentraler. Det innebär att läkare kommer till boendet varannan till varje vecka beroende på hur behovet ser ut. När du flyttar in på vård- och omsorgsboende kan du lista dig på den vårdcentral, som den aktuella läkaren utgår ifrån. Om du inte väljer att lista dig på den aktuella vårdcentralen får du själv ombesörja resa till vald vårdcentral.

Så här bor du hos oss

Ritning för lägenhet

Notera att ritningen endast är ett exempel på hur en lägenhet kan se ut hos oss.

Ritning över ett rum på Lugnets vård- och omsorgsboende.

Kost och måltider

Lugnets matsal har öppet för lunch 11.45 – 13.00. Var vänlig och beställ lunch före kl. 09.00.

Kontaktinformation

Hitta till oss

Sidan uppdaterades senast: