Innergård vid Vitsippans vård- och omsorgsboende

Vitsippan (Gislaved)

På Vitsippan finns 68 lägenheter.

Vi på Vitsippan arbetar utifrån den nationella värdegrunden för äldreomsorg och att den ska vara vägledande för vår verksamhet och hur vi bemöter våra hyresgäster och anhöriga.

Utbudet på Vitsippan

  • På Vitsippans boende arbetar vi målinriktat med aktivering och träning.
  • Våra hyresgäster har möjlighet att beställa och köpa fot- och hårvård på plats.
  • Vårt café och kiosk på Vitsippstorget drivs av omsorgens personal och deras arbetstagare. För Kiosken och Cafeéts öppettider, se information i länklistan.
  • Sjuksköterska kan nås dygnet runt alla dagar i veckan. Varje boende har ett par expeditionsdagar i veckan då sjuksköterska finns på plats. Se särskild information för respektive boende.
  • Arbetsterapeut och fysioterapeut besöker boendet kontinuerligt under dagtid måndag-fredag. Vid behov av hjälpmedel eller insatser från arbetsterapeut eller fysioterapeut tar du kontakt med omvårdnadspersonal, som förmedlar ditt behov av insats.
  • Läkarkontakt regleras i avtal med Region Jönköpings läns vårdcentraler. Det innebär att läkare kommer till boendet varannan till varje vecka beroende på hur behovet ser ut. När du flyttar in på vård- och omsorgsboende kan du lista dig på den vårdcentral, som den aktuella läkaren utgår ifrån. Om du inte väljer att lista dig på den aktuella vårdcentralen får du själv ombesörja resa till vald vårdcentral.

Så här bor du hos oss

Du kan ta del av en ritning på en lägenhet hos oss. Denna hittar du under menyn "Ladda hem". Notera att ritningen endast är ett exempel på hur en lägenhet kan se ut hos oss.

Kost och måltider

På Vitsippan kan anhöriga och besökare beställa och köpa mat i samband med ett besök hos våra hyresgäster. Meddela aktuell avdelning om du önskar beställa mat.

Information om kost och måltider vid Vitsippan

Kontaktinformation

För direktkontakt med Vitsippan kan du höra av dig till 0371-814 03. Numret är öppet dygnet runt. Besöksadressen är Vitsippsgatan 1 i Gislaved.

Hitta till oss

Sidan uppdaterades senast: 2020-03-25