Simhall, badhus

Gislebadet öppnar för motionssim och vattengympa

Aktiviteter med ett begränsat antal förbokningsbara platser.

Morgonsim

Måndag till fredag klockan 06.00-07.15. Bokning och betalning sker via webbenlänk till annan webbplats (simhallsverksamheter, morgonsim).

Platser släpps klockan 10.00 dag före morgonsim. Vi har ett begränsat antal platser på 8 damer och 8 herrar.

Aqua fitness (vattengympa)

Tisdag och torsdag klockan 19.45-20.30. Bokning och betalning sker via webbenlänk till annan webbplats (simhallsverksamheter, vuxenaktiviteter)

Köpt biljett ska visas upp i kassan.

Inomhusbad

  • Simhallen i Gislaved, Gislebadet har ett brett utbud av aktiviteter och service för alla åldrar. I Gislebadet finns en bassäng med sex stycken 50 meters banor och en undervisningsbassäng. Vi bedriver simskoleundervisning för olika simkunnighetsnivåer och vattengympa/djupvattenträning.

Utomhusbad

Hörsjöbadet i Smålandsstenar är kommunens utomhusbad. Anläggningen är endast öppen under sommarhalvåret. I anslutning till bassängen finns omklädningsrum med dusch och bastu, kiosk/cafeteria, ytor för solbad, minigolf samt beachvolleyboll.

Friluftsbad

I Gislaveds kommun finns även goda möjligheter till bad i sjöar. Vi har 12 badplatser med bland annat brygga och toalett. Badplatserna sköts av lokala föreningar på uppdrag av kommunen. På dessa badplatser utförs årligen två säkerhetsröjningar för att eliminera onödiga olyckor.

Kontaktinformation (direktkontakt)

För att direktkontakta Gislebadet kan du höra av dig till simhallen 0371-812 62

Sidan uppdaterades senast: 2021-04-12