Ansök eller säg upp plats

Ansökan om plats

Ansökan om plats i förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem och öppet fritids görs direkt via våra e-tjänsterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För att logga in i e-tjänsten behöver du ha en e-legitimation som gör det möjligt för oss att identifiera vem du är. Mer information om e‑legitimation hittar du hos din bank.

När du har fått en plats ska inkomstuppgift och grundschema lämnas i e-tjänsten för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem, under ”Min sida”.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Grundschema ska även läggas in i lärplattformen Vklass.

Om du ansöker om omsorg på kvällar, nätter och helger ska även arbetstidsschema styrkt av arbetsgivare lämnas.

Ändring av schema

Tillfälliga ändringar i schemat, t.ex. att barnet är ledigt, ska endast göras i lärplattformen Vklass.
Observera att om du går från en 15-timmarsplacering till heltid eller tvärtom måste du även ändra grund för placering och schema i e-tjänsten för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
För att få "Avgiftsfri allmän förskola 3-5 åringar" måste grund för placering ändras 30 dagar innan.

Ändring av inkomst

Ny inkomstuppgift ska lämnas varje gång inkomsten ändras. Alla ändringar av inkomst görs direkt i e-tjänsten för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem, under ”Min sida”länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För dig som inte är folkbokförd i Gislaveds kommun

Om du inte är folkbokförd i Gislaveds kommun behöver du ansöka om ett särskilt konto för att kunna ansöka om plats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppsägning av plats

Uppsägning av plats görs via e-tjänsten för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Platsen ska sägas upp senast 30 dagar i förväg.

Sidan uppdaterades senast: 2020-06-25