Vuxenutbildning

Information kursstart

Till dig som blivit antagen med start januari 2021

Du har fått information om att du ska komma på kursstart i skolan den 12:e eller 13:e januari. Denna kursstart är inställd och du ska alltså inte komma till skolan de här dagarna. Vi kommer att följa schemat och ha distansundervisning från och med den 14 januari till och med den 22 januari (detta kan bli förlängt). Du kommer att få information av dina lärare via Vklass, även ett brev med inloggningsuppgifter och information har skickats till dig.

Den 14 januari kommer vi att följa schemat för vår distansundervisning. Vår huvudsakliga plattform kommer att vara Vklass, men även använda Teams.

Schemat hittar du under fliken elevinformation.

Kommunens mål är att erbjuda alla vuxna i Gislaveds kommun möjlighet till att öka sin kompetens.

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda, vill du ge dig själv en chans att börja studera? Hos oss kan både individer, företag och kommunala organisationer få hjälp och råd i olika studiefrågor. Vi kan testa förkunskaper i olika ämnen och ta fram individuella studieplaner. Vi samordnar olika utbildningsnivåer, både teoretiska och praktiska.

I vuxenutbildningen (komvux) ingår grundläggande och gymnasial vuxenutbildning (allmänna ämnen och yrkesämnen), utbildning i svenska för invandrare (SFI), högskoleutbildning, yrkeshögskoleutbildning och företagsutbildning.

Sidan uppdaterades senast: 2021-01-14