Gislaved 50 år

Clinic med Stephanie Holmén

Senast uppdaterad 24 maj 2024

Som en del av kommunens jubileumsfirande höll GARK en clinic med ryttaren Stephanie Holmén i april.

Måndagen den 1 april var en av Sveriges mest kända ryttare, Stephanie Holmén, på plats på Gislaved - Anderstorps ridklubb (GARK) för att hålla en clinic. Stephanie bjöd på tankar, tips och tricks och berättade om hur hon individanpassar allt för att matcha hästen hon sitter på eller ekipaget hon tränar.

– Clinicen var mycket lyckad! Närmare 130 deltagare och fantastisk respons från dem, berättar Jeanette Elbe från GARK.

Inför clinicen hade kommunens följare på facebook chansen att tävla om biljetter till clinicen. Sammanlagt delade vi ut biljetter till tio glada vinnare som fick två biljetter var.

Om Stephanie

Stephanie är en av Sveriges mest kända ryttare och har under en 10-årsperiod varit anställd som beridare åt Peder Fredricson på Grevlunda. Stephanie har flertalet vinster inom banhoppning, inklusive en SM-titel 2018 och en världscupseger med Flip’s Little Sparrow.

Som för många andra elitryttare började Stephanies karriär på ridskolan. Därefter kom den egna ponnyn och allt löste av varann tills hon fick beridarjobbet på Grevlundagården hos Lisen och Peder Fredricsson. Nu står Stephanie på egna ben med fullt sikte mot toppen!

Aktiviteten har fått bidrag beviljat ur jubileumspotten. Här ser du hela listan på föreningar och organisationer som fått bidrag.

Gislaveds kommun fyller 50 år och det vill vi fira. 2024 bjuder vi in invånare, besökare, föreningar och företag att fira tillsammans.

 

Gislaveds kommun
Stortorget 1, Gislaved
Telefon: 0371-810 00