Gislaved 50 år

Grattis Gislaveds kommun 50 år!

Senast uppdaterad 09 januari 2024

Gott nytt år! 2024 är ett speciellt år för då fyller Gislaveds kommun 50 år. Den politiska styrgruppen för firandet har spelat in en nyårshälsning, nu kör vi!

Vi tror på att gemenskap byggs genom att dela minnen och upplevelser tillsammans. Vi kommer att fira med aktiviteter över hela kommunen under hela året för att alla ska känna sig delaktiga.

Föreningar och organisationer kan också vara med genom att arrangera evenemang, aktiviteter eller andra initiativ under jubileumsåret. Låt fantasin flöda! För att stödja har vi avsatt 500 000 kronor i bidrag till medarrangörer.

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och fylla året med aktiviteter under 2024. Ett delat kalas är dubbelt så kul!

Nyårshälsning från den politiska styrgruppen

Den politiska styrgruppen för firandet har spelat in en nyårshälsning. Medverkar i filmen gör: Johnny Petersson (MiG), Charlotte Ström (WeP), Niclas Palmgren (M), Christina Lindqvist (S) och Fredrik Sveningsson (L).

Gott nytt år – vi ses under året!

Gislaveds kommun fyller 50 år och det vill vi fira. 2024 bjuder vi in invånare, besökare, föreningar och företag att fira tillsammans.

 

Gislaveds kommun
Stortorget 1, Gislaved
Telefon: 0371-810 00