1. Viktigt meddelande: Eldningsförbud i kommunen
Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Jobba som vikarie

Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad för våra medborgare? Vill du ha ett flexibelt och varierande arbete där du själv kan välja dina tider? Då ska du söka arbete som vikarie i Gislaveds kommun.

Hur fungerar det att arbeta extra som vikarie?

Bemanningsenheten anställer vikarier för korta behov. Att arbeta som vikarie hos oss innebär att du arbetar på timmar och rycker in när ordinarie personal är sjuka eller lediga. Vi har många olika verksamheter att välja mellan men främst behöver vi dig som kan arbeta inom vård och omsorg samt barn och utbildning.

Att arbeta som vikarie i kommunen ger dig värdefull erfarenhet och du kommer möta människor som verkligen är i behov av ditt stöd. Du erbjuds ett meningsfullt och givande arbete och din insats är viktig för oss!

Utbildning och lämplighet

Har du en utbildning eller erfarenhet av det du önskar arbeta med ser vi som meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt din personliga lämplighet. För oss är det viktigt att du är ansvarstagande, flexibel och tycker om att arbeta med människor. För många arbeten krävs körkort men inte för alla. I våra verksamheter är det viktigt med kommunikation därför behöver du behärska det svenska språket i både tal och skrift (motsvararande nivå D på SFI).

Jobba som vikarie

För att jobba hos oss ansöker du i vikariebanken som är vårt bemanningssystem. Vikariebanken når du via internet och där kan du se och hantera ditt schema och din profil. När du har blivit anställd hos oss knyter vi dig mot de arbetsplatser du vill arbeta på och du lägger själv in dina tillgängliga tider i systemet. Utifrån dina önskemål och arbetsplatsernas behov kan du i hög grad påverka när du vill jobba och har alltså stor frihet när det gäller din tider. Vi ser dock att du lägger dig tillgänglig i snitt två dagar per vecka.

Skicka in din ansökan

Om du vill arbeta med oss så är första steget att skicka in en ansökan via kommunens hemsida. Bemanningsenheten tar endast emot digitala ansökningar. Vi behandlar alltid din ansökan och kontaktar dig via mail om det är aktuellt med intervju.

Anställning

Vi erbjuder i första hand en timanställning som är tidsbegränsad. Du blir anställd av oss på Bemanningsenheten.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan