Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Kompetensutveckling och utbildning

Kommunen arbetar med eftergymnasiala utbildningar och vårt näringslivsbolag Enter Gislaved AB arbetar ständigt med kompetensutvecklingsmöjligheter för våra företag.

Kompetensutveckling för företag

Läs mer om vilka projekt som är på aktuella just nu inom kompetensutveckling för företag och deras anställda på Enter Gislaveds webbplats.

Kommunal vuxenutbildning

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda, vill du ge dig själv en chans att börja studera? Vårt mål är att erbjuda alla vuxna i kommunen möjlighet till att öka sin kompetens.

Läs mer om utbildning för vuxna i Gislaveds kommun

Utvecklingsbolag inom industrin

Polymercentrum är ett regionalt utvecklingsbolag som arbetar för att utveckla och stärka den plastbearbetande industrin och erbjuder bland annat utbildningar, nätverk, seminarier med mera. Polymercentrum samlar cirka 110 företag inom polymer- och verktygsindustrin i Götaland.

Läs mer på Polymercentrums webbplats.

Skärteknikcentrum är ett nationellt utvecklingsbolag som arbetar för att utveckla och stärka industrin inom skärande bearbetning i Sverige. Företaget grundar sin verksamhet på samverkan mellan företag, leverantörer, forskningsinstitut, utvecklingsinstitut och högskolor som tillsammans tillför mervärde och skapar förutsättningar och en miljö för kunskap om skärande bearbetning. Skärteknikcentrum samlar cirka 70 företag inom skärande bearbetning i Sverige.

Läs mer om Skärteknikcentrum på deras webbplats.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.