Gislaveds kommun logotyp

Den här nyheten är äldre än ett år.

Kommunhuset en tidig vintermorgon

Entreprenörsträff om enskilda avlopp 23 februari

Senast uppdaterad 10 februari 2023

Är du entreprenör och arbetar med enskilda avloppsanläggningar? Eller är du intresserad av att börja jobba med enskilda avlopp?

Välkommen på entreprenörsträff där du få lära dig mer om enskilda avloppsanläggningar, diskutera aktuella branschfrågor och nätverka.

Entreprenörskväll om avlopp

Vi välkomnar entreprenörer både i vår kommun och grannkommunerna till en trevlig och informativ kväll i kommunhuset 23 februari. Under kvällen får du bland annat uppdaterad information om vad som händer inom avloppsområdet. Vi bjuder på fika.

Program

Du får träffa representanter från VA- guiden, ME-maskinoperatörerna och SÅM, det kommunala avfalls- och sophämtningsbolaget. Organisationerna kommer berätta om vad de arbetar med och diskutera aktuella frågor i branschen. Du är varmt välkommen att ställa frågor till dem.

Vi som är handläggare inom avlopp pratar om vårt arbete med inventeringen av enskilda avlopp och avloppsansökningar. Ställ gärna frågor och ta upp det som fungerar bra och mindre bra i er kontakt med oss i kommunen. Miljöchefen och miljöhandläggare finns på plats.

Var och när?

Plats: kommunhuset i Gislaved, Stortorget.
Dag: torsdagen 23 februari
Tid: Fika från 16:30. Programmet startar 17:00
Anmälan: Via e-post senast 17 februari. Meddela eventuella kostönskemål i din anmälan.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.