Gislaveds kommun logotyp

Länstyrelsen erbjuder tillfällig förmedling av mark

Senast uppdaterad 17 juli 2023

Många lantbrukare har svårt att säkra tillgången på foder till sina djur. För att hjälpa till erbjuder Länsstyrelsen i Jönköpings län en tillfällig förmedlingstjänst. Här kan du anmäla mark du kan upplåta för skörd och du som djurhållare kan hitta ny mark att skörda.

Förmedling av mark för skörd av grovfoder

I tjänsten kan du anmäla mark du kan upplåta för skörd och du som djurhållare kan hitta ny mark att skörda. Dina uppgifter publiceras kostnadsfritt på Länsstyrelsens webbplats. Förmedlingen bygger på att du som markägare fyller i en intresseanmälan så att djurägare kan ta kontakt med dig på ett enkelt sätt. Anmäl ditt till intresse via länken: https://www.lansstyrelsen.se/.../formedling-av-mark-for...

Betesförmedling i Jönköpings län

Länsstyrelsen tillhandahåller kontaktuppgifter för markägare och djurägare, så att du som har djur kan hitta bete och du som har mark kan få djur som betar den. Anmäl ditt till intresse via länken: https://www.lansstyrelsen.se/.../inf.../betesformedling.html

 

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.