Gislaveds kommun logotyp

Foto: Isaberg mountain resort

Delta i tävlingar under jubileumsåret

Senast uppdaterad 17 maj 2024

Kommunen anordnar tävlingar under jubileumsåret. Just nu har du chansen att vinna ett av totalt 50 Äventyrspass – Isabergs senaste nyhet!

I samband med kommunens 50-årsjubileum anordnar vi tävlingar där du som deltar har möjlighet att vinna priser. Under jubileumsåret vill vi skapa förutsättningar för våra invånare och verksamma att engagera sig och delta i firandet på flera olika sätt. Exempel på detta är möjligheten att delta i tävlingar där vinsten kan innebära allt från en biljett till ett jubileumsevenemang, till en jubileumssemla.

Nedan kan du ta del av de tävlingar som pågår just nu.

Tävla om Äventyrspasset på Facebook

Isaberg mountain resort vill vara med och fira att kommunen fyller 50 år. De har därför gett oss möjligheten att lotta ut hela 50 stycken äventyrspass. Äventyrspasset är ett kort som ger dig tillgång till flera olika aktiviteter på Isaberg under en dag, så som äventyrsgolf, trailcykling, rodel, hinderbana och kanotpaddling. Tävlingen avslutas på söndag 19 maj.

Delta i tävlingen på kommunens facebook-sida.

Tävlingar i Jubileumsmagasinet

I Jubileumsmagasinet som släpptes i mitten på april har du chansen att delta i två tävlingar.

Ta del av magasinet digitalt.

Jubileumstipset

Fem frågor – fem rätta svar. Svårare än så är det inte att vara med i Jubileumstipset! Svaren på frågorna hittar du bland texterna i tidningen. Fem vinnare får ett jubileumskit hemskickat på posten. Tävlingen avslutas 15 juni. Innan dess vill vi ha in din tävlingsrad, antingen via mejl eller post.

Kom på festen och ta chansen att vinna fina priser

På baksidan av magasinet finns en tävlingstalong. Fyll i den och lämna i postlådan utanför kommunhuset i Gislaved under jubileumsfesten 30-31 augusti för chansen att vinna fina priser. Obs! Tänk på att talongen måste lämnas in under festen. Talonger som lämnas in tidigare eller senare är inte med i utlottningen.

Första pris
Övernattning för två på Hestraviken hotell, spa och restaurang

Andra pris
Stekpanna från Skeppshult

Tredje pris
Västbokortet värt 500 kronor

Några av de tidigare tävlingarna på Facebook

När Burserydsrevyn hölls för 40:e året tävlade vi ut fyra biljetter.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.