Gislaveds kommun logotyp

Nordin Sportcenter i Smålandsstenar

Nominera kommunens vackraste byggnader

Senast uppdaterad 23 maj 2024

I vår kommun finns det många vackra och betydelsefulla byggnader. Skicka in en bild på den byggnad som du tycker är särskilt vacker eller betydelsefull!

På sidan Vackra byggnader har vi lagt upp bilder på olika byggnader från kommunens orter. Skicka gärna in bild på den eller de byggnader som du tycker är vackra eller betydelsefulla för kommunen! Kanske är det till exempel ditt eller grannens hus, en kyrka eller en industribyggnad?

Skicka bild till oss

Skicka in bild på din nominerade byggnad via e-post, märk ditt mail med "vackra byggnader" i ämnesraden. Skriv vad det är för typ av byggnad och adressen. Du kan skicka in nominering fram till sista augusti.

Rösta fram de 50 vackraste byggnaderna och vinn jubileumskit!

I höst kommer du kunna rösta på den byggnad som du tycker är vackrast eller mest betydelsefull i kommunen. De 50 byggnaderna mest flest röster kommer sedan att visas upp här på vår jubileumswebb. Genom att rösta är du med och tävlar om ett av tre jubileumskit. Mer information om tävlingen kommer längre fram. Tills dess kan du skicka in tips om vackra byggnader.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.