Gislaveds kommun logotyp

Vänparen Marica och Mika samt Anna och Kenneth passade båda på att gifta sig under Jubileumshelgen. På fredagen var det vigsel för Marica och Mika då Anna och Kenneth var vittnen – och på lördagen bytte de roller.

Kärleksyra på Jubileumsfesten

Senast uppdaterad 04 oktober 2024

Åtta par valde att säga "ja" i en utsmyckad Sessionssal under Jubileumsfesten. Med dekorationer, brudbuketter och specialgjorda tårtor blev vigslarna en minnesvärd höjdpunkt under firandet.

Under Jubileumsfesten var kärleken i luften – bokstavligen!

Hela åtta par tog steget att gifta sig mitt under festligheterna. Vigslarna ägde rum i Sessionssalen, där det i vanliga fall hålls bland annat kommunfullmäktigemöten. Men under jubileumsfesten förvandlades salen till en romantisk bröllopssal, tack vare kommunens parkenhet.

Salen pryddes med en vacker blombåge, buketter längs med den improviserade "altargången", och de brudpar som önskade fick varsin brudbukett.

Tre kvinnor i rosa klänningar med varsin blombukett.

Vännerna Emilia, Frida och Madelen med sina brudbuketter gjorda av parkenheten.

Bröllopstårta till alla par

Som grädden på moset fick varje brudpar en vacker bröllopstårta, specialgjord av Evelina Hallqvist Silverudd som går lärlingsutbildning till konditor på Centrum för livslångt lärande. Självklart var tårtan vit och prydd med kommunens jubileumsmärke.

En vit bröllopstårta med texten "Gislaveds kommun 50" i en vit kartong.

Grattis och lycka till!

Med musik, aktiviteter och en festlig stämning runt omkring blev de spontana bröllopsceremonierna en av dagens stora höjdpunkter. Ett stort grattis till de nygifta paren som valde att fira kärleken under vår Jubileumsfest! Vi är så glada att ni ville gifta er just denna helg och önskar er all lycka i framtiden.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefontider

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Besök receptionen

Måndag 8.00-16.00

Tisdag-Fredag 9.00-16.00

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.