Gislaveds kommun logotyp

Robies bidrag pryder höstens kulturprogram

Senast uppdaterad 25 augusti 2023

Robie Aqvilins foto på sonens Lego stormtroopers är det vinnande bidraget i årets omslagstävling.

"Ursäkta, vad sa du?" heter det vinnande bidraget av höstens omslagstävling. Robie Aqvilin har fotat av sonens Lego stormtroopers. Bilden kom till under coronapandemin när Robie var för sjuk för att gå till arbetet men för pigg för att ligga på soffan. Bidraget är ett foto som sedan efterbehandlats i Photoshop för att få till rätt uttryck.

Arbetar på Torghuset och som fotograf

Robie är Burserydsbo sedan 15 år tillbaka då hon flyttade till kommunen från Halmstad för kärleken. Förutom att fota stormtroopers arbetar hon på Stiftelsen Torghuset i Smålandsstenar och driver sitt egna företag som bröllops- och familjefotograf. Utöver det studerar hon till bröllopskoordinator och arbetar extra inom förskola och som biovärd på Torghuset.

Robie har flera drivkrafter men den största är att vara nyfiken på livets stora mångfald och att försöka vara hjälpsam med stort engagemang och prestigelöshet i det hon gör.

Vill du att ditt bidrag syns på nästa omslag av kulturprogrammet?

Det är i år andra gången som omslagstävlingen sker. Lokalt förankrade konstnärer kan delta i tävlingen genom att skicka in sitt bidrag. Till höstens program skickades det in 15 stycken bidrag.

Vill du vara med i nästa omslagstävling? – håll utkik på vår webbplats för mer information.

Ta del av höstens aktiviteter

Kulturprogrammet delas ut till alla hushåll i kommunen via post. Du hittar även alla akviteter på Visit Isabergsregionens webbplats.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.