Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Servicebostad Dalen i Gislaved

Välkommen till servicebostad Dalen. Hos oss finns det tio stycken satellit lägenheter. Dessa finns i olika bostadsområden med gångavstånd till baslägenheten.

Till servicebostaden hör en baslägenhet där det finns kök och tv-rum. Här äter vi ibland tillsammans och gör gemensamma aktiviteter.

Det är gångavstånd till centrum.

Hos oss finns det personal från morgon till kväll som kan ge dig stöd. På natten finns gruppbostad Regeringsgatan som kontakt.

En servicebostad är till för dig som behöver visst stöd och omvårdnad, men som ändå klarar mycket själv. Om du bor i servicebostad har du tillgång till stöd från personal för det du behöver hjälp med.

Stödet utformas efter ditt behov

Hur stödet ges och utformas är olika. Personalen arbetar för att hitta lösningar som möjliggör för dig att leva ett självständigt liv med full delaktighet.

Det är du tillsammans med din kontaktperson som planerar hur du önskar få hjälp och vad som är viktigt för dig.

Vi jobbar efter individuella genomförandeplaner.

Personalen är till för att stödja dig i vardagen, exempelvis att du får stöd med att skapa rutiner, att planera och sköta ditt hem. Det kan också handla om att få hjälp med hygien, ekonomi eller få stöd med att komma iväg till dina planerade aktiviteter.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan