Gislaveds kommun logotyp

Den här nyheten är äldre än ett år.

Unga människor i grupp för samman händerna

Lön för mödan i sommar?

Senast uppdaterad 03 mars 2023

Hos oss får du ett välbetalt, varierande och meningsfullt sommarjobb. Nu söker vi vikarier inför sommaren 2023.

Gör nytta för någon annan. Att sommarjobba i någon av våra verksamheter innebär att du gör skillnad för våra kommuninvånare varje dag. Du hjälper personer som behöver det allra mest och får i gengäld tillbaka glädje och stor tacksamhet. Vi söker dig som vill sommarjobba hos oss!

Stort behov av dig

Du är viktig för kommunen. För att klara av att vårt uppdrag under sommarmånaderna har vi behov av att anställa vikarier. Du kan jobba inom bland annat vård- och omsorg, hemtjänsten, gruppbostad, personlig assistans och kök.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du ett välbetalt, varierande och meningsfullt sommarjobb. Alla dagar är olika och det blir aldrig långtråkigt. Du har möjlighet att utvecklas inom olika områden och vi tror också att du kommer ha roligt. Oavsett vilken verksamhet du jobbar i får du väldigt bra erfarenhet och minnen för livet. 

Erfarenhet inför framtiden

När du jobbar med människor växer du som person och på din arbetsplats lär du känna både nya kollegor och de du stöttar i vardagen. Vi är en bred arbetsgivare och vi har många yrken hos oss. Du får arbetserfarenhet, skapar nätverk och knyter nya kontakter som du kommer ha nytta av längre fram i din arbetskarriär.

Inkörsport till jobb hos oss

Du lär dig också förstå hur den offentliga verksamheten fungerar vilket kan vara en inkörsport till framtida arbete inom kommunen. Oavsett om sommarjobbet inspirerar dig att arbeta i kommunen i framtiden, eller inte, så har du alltid nytta av att testa på ett yrke och få nya kunskaper.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.