Gislaveds kommun logotyp

Den här nyheten är äldre än ett år.

Kommuntidningen 2023

Läs om pengar och kommunens ekonomi i ny kommuntidning!

Senast uppdaterad 21 juni 2023

Återbruk, tryggare köp över internet, stipendier och kommunens ekonomi – det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen.

I dagarna kommer det senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen som denna gång har tema pengar, kan du läsa om kommunens ekonomi och vad skattepengarna användes till under föregående år. Du får även tips på vad du själv kan tänka på för att spara pengar i tuffare tider, och vad du kan hitta på i sommar utan kostnad. Kommunen har till exempel en ny träningsapp där du som kommuninvånare får gratis tillgång till olika träningsprogram.

Möt Anisa som upptäckte drömjobbet tack vare kommunens stipendium Kulturslanten, och läs om Stephanie, Marie och Åsa som arbetar på kommunens redovisningsenhet.

Har du inte fått någon tidning i brevlådan? Hör av dig till oss!

Du kan även läsa tidningen digitalt eller ladda ner en kopia av det nummer du vill läsa.

Svara på frågor och var med i utlottningen av presentkort

I tidningen finns en enkät där du har möjligheten att svara på några frågor hur du upplever kommunen som plats. När du svarar på enkäten och skickar in den med svarspost är du med och tävlar om ett gåvokort till ett värde av 150 kronor. Du kan också besvara enkäten digitalt på gislaved.se/snabbasvar.

Skicka in ditt svar senast fredag 7 juli 2023. Vi delar ut 30 gåvokort, men bara högst ett per hushåll. 15 stycken går till personer som svarar på papper och 15 går till de som väljer att svara digitalt. Svara nu på en gång!

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.