Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Effektiv samordning för trygghet

Med hjälp av arbetssättet Effektiv samordning för trygghet arbetar vi i samverkan med andra aktörer så som polis för att minska brottslighet och öka trygghet.

Hur fungerar arbetssättet?

Effektiv samordning för trygghet har som syfte att på ett strukturerat sätt samordna insatser mot otrygghet. Detta görs genom samarbete bland ett antal olika aktörer såsom kommunens egna förvaltningar, polisen, bostadsbolag och näringsliv. De olika aktörerna bidrar med inrapportering av olika incidenter så som skadegörelse, stök och bråk, otrygga platser med mera. Dessa uppgifter sammanställs därefter i en aktuell lägesbild som kan användas för att införa välanpassade insatser i ett så tidigt skede som möjligt. Det handlar om insatser både på lång och kort sikt.

Lokal lägesbild

Ta del av de senaste lokala lägesbilderna från effektiv samordning för trygghet.

Bakgrund

Arbetssättet framtogs under 2014 genom ett samarbete mellan Örebro universitet, Örebro kommun, lokalpolisområde Örebro och Örebro Bostäder AB. Nu används det i ett flertal av Sveriges kommuner, med införande i Gislaved kommun under våren 2022.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.