Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Trygga platser

Vi jobbar kontinuerligt med tryggheten och säkerheten i vår kommun genom den fysiska utformningen och förvaltningen av våra livsmiljöer.

Känslan av trygghet

Trygghet handlar om en subjektiv upplevd känsla och hör inte alltid ihop med den faktiska säkerheten på en plats, det vill säga själva risken att utsättas för brott. Vi anser därför det är viktigt att jobba med båda dessa aspekter för att säkerställa att kommunen erbjuder både en trygg och säker offentlig miljö.

Hur jobbar vi för att skapa trygga platser?

Vi använder oss av en rad olika initiativ för att förebygga brott och öka tryggheten i både den nya, samt befintliga miljön. Exempelvis använder vi oss av trygghetsmätningar, trygghetsvandringar, dialog med invånare, samt stadsplanering.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.