Gislaveds kommun logotyp

Direktkontakt

Fältverksamheten

Telefon: 070 298 13 56
E-post: faltverksamheten@gislaved.se

Beni Popovski, fältsekreterare, beni.popovski@gislaved.se
Bojana Colic, fältsekreterare, bojana.colic@gislaved.se
Julia Fyhr, fältsekreterare, julia.fyhr@gislaved.se
Patrik Haugeröd, fältsekreterare, patrik.haugerod@gislaved.se

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Fältverksamhet

En fältares främsta uppgifter är att arbeta förebyggande och uppsökande. Vi finns till för alla barn och unga och för oss är inga frågor för stora eller för små.

I kommunen är vi 5 fältsekreterare som finns till för att stötta, hjälpa och lyssna på barn och ungdomar i åldern 12-18 år.

Fältare

Ett av fältverksamhetens viktigaste mål är att synas bland barn och unga. Vi har ett tätt samarbete med skolorna och deltar i möten med fritidspedagoger, mentorer, kuratorer, polis och socialtjänst.

Vi deltar även i samhällsaktiviteter såsom exempelvis Gisledagarna. På kvällar och helger vistas vi ute på de platser som ungdomar vistas på för att barn och unga ska ha en trygg vuxen i sin närhet vilket också kan kännas skönt för föräldrar att veta. Vi finns även till för dig som är förälder. Det kan exempelvis innebära om du som förälder behöver stöttning om du är orolig för din tonåring, frågor om droger och kriminalitet etc.

Stöd till ungdomar

Vi på fält har tystnadsplikt, så vi kommer inte berätta för någon utomstående om det som du väljer att dela med dig av. Men vi har också anmälningsplikt, det innebär att vi måste anmäla till socialtjänsten om vi känner oro över ett barns/ungdoms situation.

Det roligaste med vårt arbete är att få träffa er barn och unga. Varje sommar har vi ett läger där vi i några dagar åker iväg och hittar på aktiviteter tillsammans. Det är ett tillfälle för barn och unga att utvecklas och få synas.

Vill ni höra mer om vår verksamhet eller önskar att få komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av dig.

Stöd till dig som förälder

Du som föräldrer eller vårdnadshavare kan också vända dig till fältarna med dina tankar och funderingar om att vara tonårsförälder.

Följ oss på Instagram

QR-kod till fältarnas instagram

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.