Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Informationsfilmer

Här finns filmer som talar om vilket stöd du kan få av kommunen.

Filmerna förklarar hur du ska göra för att söka hjälp, vilket stöd du kan få och hur vi arbetar för att hjälpa dig på bästa sätt. Filmerna är riktade till dig som behöver hjälp med vård- och omsorg.

I filmen får du veta hur du gör för att ansöka om hjälp. Vi förklarar vad som händer när din ansökan kommer in till oss och vad som händer när du får ett beslut om stöd. Mer information hittar du på sidan ansök om stöd.

Filmen ger exempel på olika typer av stöd som du kan ansöka om och som utförs i ditt hem. Den förklarar också kortfattat hur du ansöker om hjälp och vad som händer sen. Vi beskriver också hur hemsjukvården fungerar.

Här presenteras tre olika boendeformer som finns inom vård och omsorg. Filmen förklarar också hur du ansöker om ett boende, och vad syftet med de olika boendeformerna är.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.