Mötesplatser och aktivitetshus

Kulturplatån

Oavsett ålder och vart du bor i kommunen är Kulturplatån till för dig. Här kan du ta del av och skapa kultur utifrån var du befinner dig och tycker om. Kulturplatån är en plats för upplevelser, kreativitet, lärdomar och glädje. En plattform att förverkliga drömmar, idéer och projekt på. Vi hjälper dig gärna!

Hos oss kan du boka olika kreativa rum som replokaler, musik- och filmstudio, dj-rum, skapande verkstad och e-sportsarena. Här kan du delta i kurser inom ramen för vår Skapande verkstad, Scenverkstan och Gislaved dansstudio. Du är också välkommen att ta del av ett rikt och spännande programutbud. Vill du göra något annat? – säg till så ser vi vad vi tillsammans kan ordna.
Vi finns i Glashuset, Gislegatan 20, 332 33 Gislaved.  

Gislaveds konsthall

Ambitionen för Gislaveds konsthall är att vara en institution med en given plats i det lokala samhället och samtidigt vara en institution med aktuella konstprogram på en hög nationell och internationell nivå. Här presenteras konstutställningar, föreläsningar och videovisningar med aktuella teman.

Torghuset Smålandsstenar

Stiftelsen Torghuset i Smålandsstenar är en samlingsplats där det arrangeras allt från bio och konserter till föreläsningar och bröllopsfester, dans, föreningsmöten och arrangemang av alla de slag.

Övriga mötesplatser

Runt om i kommunen finns andra mötesplatser som bibliotek, medborgarhus och andra samlingslokaler, fritidsgårdar, festplatser mm. Flera av dessa hittar du via Fritidsförvaltningen.

Sidan uppdaterades senast: 2020-08-12