Gislaveds kommun logotyp

Direktkontakt

Rektor
Emma Melert

Biträdande rektor
Adela Jahic

Telefon Gullviveskolans fritidshem: 0371-810 90

Besöksadress
Linnégatan 3, Gislaved

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Gullviveskolan i Gislaved

Vi arbetar aktivt med elevernas kunskapsmässiga utveckling och deras sociala förmågor för att de ska bli så bra rustade för framtiden som möjligt.

Gullviveskolan är en 4-6-skola i centrala Gislaved med cirka 400 elever. Skolan ligger i närheten av skogen och den används flitigt i utbildningen. Vi är den "stora skolan" som lyckas skapa en känsla av den "lilla skolan" med nära till allt.

Läge och skolområde

Gullviveskolan ligger vackert beläget strax intill skogen som erbjuder många tillfällen till både lek och lärande för alla våra skolbarn. Skolenheten är fördelad på flera skolbyggnader som ligger utspridda på skolområdet, vilket leder till att varje årkurs samt fritidshemmet har egen ingång och egna lokaler för sin verksamhet.

Arbetar för att rusta eleverna för framtiden

Vi är en skola där det är viktigt med samhörighet. På skolan arbetar vi aktivt med elevernas kunskapsmässiga utveckling och deras sociala förmågor för att de ska bli så bra rustade för framtiden som möjligt. Alla elever har en egen lärplatta som används i undervisningen.

Fritidshem

Gullviveskolans fritidshem erbjuder eleverna en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid med allsidiga kontakter och social gemenskap.

Elevhälsoteam, eget tillagningskök och bibliotek

Skolan har ett elevhälsoteam med speciallärare, skolsköterska och kurator. I matsalen serveras dagligen lunch som tillagas i vårt eget tillagningskök och vi har också ett bemannat bibliotek som är till för alla på vår skola.

På Gullviveskolan samverkar vi också med två andra skolverksamheter, enheten för flerspråkigt lärande och anpassad grundskola.

Utvecklingsdagar för fritidshemmen

För att personalen ska ha möjlighet till gemensamma utvecklingsdagar stänger verksamheten två dagar per termin. Kan vårdnadshavare absolut inte ordna tillsynen på annat sätt när det är stängt, ordnas tillsyn inom någon annan del av verksamheten.

Kommande utvecklingsdagar

Följande dagar är fritidshemmen stängda:

  • Måndag 12 augusti 2024
  • Tisdag 5 november 2024 (gemensam med förskolan)
  • Tisdag 7 januari 2025
  • Måndag 16 juni 2025 (gemensam med förskolan)
Foto på Gullviveskolan i Gislaved

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.