Gislaveds kommun logotyp

Direktkontakt

Rektor
Eva-Lena Wass

Klockaregårdskolans fritidshem
Telefon: 0371-818 38

Besöksadress
Kyrkvägen 4, Broaryd

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Klockargårdskolan i Broaryd

Alla elever ska ges möjlighet att lyckas. Vi arbetar med kooperativt lärande för att alla elever ska vara delaktiga, uppleva motivation och engagemang i sitt lärande. På vår skola är det viktigt att alla, både elever och vuxna, trivs och känner arbetsglädje.

Klockargårdskolan är en liten landsbygdsskola med tillhörande fritidshem som ligger naturskönt vid Hestrasjön. Totalt går det cirka 90 elever på skolan.

Trygg miljö i naturnära område

Skolan är åldersintergrerad årskurs F-6 skola med fritidshem där alla känner alla, både barn och vuxna. Detta bidrar till en trygg miljö där alla barn är allas ansvar. Vi vill att våra barn och elever ska trivas, ha roligt, utvecklas och växa. Vårt naturnära läge med skog och vatten inbjuder till ett utforskande arbetssätt. För allas skull arbetar vi kreativt med en lagom mix av nytänkande och beprövad erfarenhet.

Alla elever ska ges möjlighet att lyckas

Vi arbetar med kooperativt lärande för att alla elever ska vara delaktiga, uppleva motivation och engagemang i sitt lärande. Alla elever ska ges möjlighet att lyckas. På vår skola är det viktigt att alla, både elever och vuxna, trivs och känner arbetsglädje.

Elever leder gemensamma aktiviteter

Skolan har rastaktivitetsledare på skolan, elever som leder gemensamma aktiviteter för alla elever från förskoleklass till årskurs 6 för att öka trivsel och att bygga goda vänskapsrelationer.

Välkommen till oss!

Foto på Klockaregårdsskolan i Broaryd

Utvecklingsdagar för fritidshemmen

För att personalen ska ha möjlighet till gemensamma utvecklingsdagar stänger verksamheten två dagar per termin. Kan vårdnadshavare absolut inte ordna tillsynen på annat sätt när det är stängt, ordnas tillsyn inom någon annan del av verksamheten.

Kommande utvecklingsdagar

Följande dagar är fritidshemmen stängda:

  • Måndag 12 augusti 2024
  • Tisdag 5 november 2024 (gemensam med förskolan)
  • Tisdag 7 januari 2025
  • Måndag 16 juni 2025 (gemensam med förskolan)

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.