Gislaveds kommun logotyp

Direktkontakt

Rektor
Eva-Lena Wass

Klockaregårdskolans fritidshem
Telefon: 0371-818 38

Besöksadress
Kyrkvägen 4, Broaryd

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Klockargårdskolan i Broaryd

Alla elever ska ges möjlighet att lyckas. Vi arbetar med kooperativt lärande för att alla elever ska vara delaktiga, uppleva motivation och engagemang i sitt lärande. På vår skola är det viktigt att alla, både elever och vuxna, trivs och känner arbetsglädje.

Klockargårdskolan är en liten landsbygdsskola med tillhörande fritidshem som ligger naturskönt vid Hestrasjön. Totalt går det cirka 90 elever på skolan.

Trygg miljö i naturläget område

Skolan är åldersintergrerad årskurs F-6 skola med fritidshem där alla känner alla, både barn och vuxna. Detta bidrar till en trygg miljö där alla barn är allas ansvar. Vi vill att våra barn och elever ska trivas, ha roligt, utvecklas och växa. Vårt naturnära läge med skog och vatten inbjuder till ett utforskande arbetssätt. För allas skull arbetar vi kreativt med en lagom mix av nytänkande och beprövad erfarenhet.

Alla elever ska ges möjlighet att lyckas

Vi arbetar med kooperativt lärande för att alla elever ska vara delaktiga, uppleva motivation och engagemang i sitt lärande. Alla elever ska ges möjlighet att lyckas. På vår skola är det viktigt att alla, både elever och vuxna, trivs och känner arbetsglädje.

Elever leder gemensamma aktiviteter

Skolan har rastaktivitetsledare på skolan, elever som leder gemensamma aktiviteter för elever F-6 för att öka trivsel och att bygga goda vänskapsrelationer.

Välkommen till oss!

Foto på Klockaregårdsskolan i Broaryd

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan